Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Alatosun İlkokulu

Telefon : 05063007924
Belgegeçer : 0412 514 20 44
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://alatosunilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KARACADAĞ MAH. ALATOSUN KÜME EVLERİ NO 150 BAĞLAR / DİYARBAKIR
VİZYON : OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ; Etkili ve güzel konuşabilen, Eğitimin önemini kavramış, Bilimsel düşünebilen, Bilgi üreten ve paylaşan, Bilgiye hızla ulaşan ve onu kullanan, Moral ve motivasyonu yüksek, Girişimci, kendisine güveni olan Öğrenmeyi öğrenmiş, Yeni bilgiler öğrenmeye istekli, Problem çözme ve karar verme becerisi gelişmiş, Sürekli gelişmeyi yaşam biçimi edinmiş, Takım çalışma anlayışına açık, Atatürk ilke ve devrimlerine inanan, Milli ve manevi değerlere bağlı, Sosyal ve kültürlü, Ailesine karşı sorumluluk sahibi, BİREYLER OLARAK TOPLUMA HAZIRLAMAKTIR.
MİSYON : Verimliliği yüksek, Karar alma süreci hızlı, Daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, Sürekli gelişmeyi hedefleyen, Daha iyi olma anlayış ve gayreti içinde olan, Ürüne ve sürece odaklı, Sevilen bir kurum çalışanların memnun olduğu, Hizmeti alanın memnun olduğu, Güvenilir ve tutarlı, Lider ve yol gösteren, Halkla bütünleşmiş, Sorunları ortaya çıkmadan tespit edilen, Sorunu oluşturan nedenleri uzlaşarak çözebilen, Lider anlayışlı, Cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren, Öğrenciye odaklı, BİR KURUM OLARAK TOPLUMA HİZMET VERMEKTİR
BAŞARILAR : Teog Başarısı .......... Eğitim öğretim yılı için

Öğretmen :15
Öğrenci :469
Derslik :10
BT Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :447
Öğretim Şekli :tekli öğretim
Saatler : 08:30 - 13:50
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : Kalorifer/Kömür
Servis : 2 adet servis mevcut 1. servis; ofis semtinden başlayarak şehir içinde belli bir güzergahta geziniyor. 2. servis diclekentten başlayarak belirli bir güzergahtan urfa yoluna çıkıp otogar yolu üzerinden okula ulaşıyor.
Ulaşım : Servis
Yerleşim Yeri : Diyarbakır/Bağlar/Alatosun Köyü
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 33 KM(sıcak asfalt)
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : okul etkinlikleri
Bilimsel Etkinlikler : okul etkinlikleri
Proje Çalışmaları : okul etkinlikleri Tübitak
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : yok
Yazdır :